fredag den 17. februar 2017

Børnerygsæk

Børnerygsække i alle farver, design og kvaliteter kan købes mange steder.
Vores erfaring er desværre, at mange forældre køber en sød børnehavetaske i nærmeste boghandler uden at have kvalitet som prioritet. Forståeligt nok.

En god børnehavetaske må ikke undervurderes.

En børnerygsæk til små børn skal i hverdagen ikke bruges til særlig meget. Den skal kunne rumme madkasserne og lidt skiftetøj man snildt kan pakke om aften, så der er styr på det næste morgen - MEN .... en god børnerygsæk bliver guld værd, når barnet skal på tur med børnehaven. Om det er ned til teateret med en lille hapser i tasken eller en længere udflugt der tager hele dagen.

Vi har testet tasker købt på SKOLEABC.DK i en børnehave, hvor vi gav 2 af vores forskellige Deuter modeller, Børnerygsæk Schmusebär og Børnerygsæk Kikki til 2 af børnene.
Turen startede med glade og friske børn der så frem til en god tur, flyverdragten var på, børnerygsækkene var spændt fast og afsted gik det.

Under turen bemærkede vi, at en børnehavetaske bliver udsat for meget forskelligt. Når der opdages en legeplads, bliver tasken nærmest kylet til et aftalt sted, en drikkedunk kan være utæt og dryppe igennem stoffet - men vigtigst af alt. Bærekomforten.

Børnene var ved at blive trætte i slutningen af turen. Benene var tungere end i starten af turen og skuldrene hang lidt længere nede end vi så dem for en time siden.

Desværre gled rigtig mange af børnenes rygsække ned fra skuldrene hele tiden. Børnene blev ved med at hive den ene strop op efter 3 meters gang - gang på gang. Det var simpelthen irriterende for barnet også at tænke på at få sin børnehavetaske med, når man i forvejen er træt.

En god børnehavetaske

I vores forsøg lagde vi mærke til, at Børnerygsæk Schmusebär og Børnerygsæk Kikki havde gode egenskaber til en så lang tur. 

  • Ergonomisk polstrede rygpaneler gjorde det behageligt for børnene at have børnehavetasken på ryggen. De polstrede skulderremme holder til noget mere og trykker ikke på barnets skuldre. 

  • Brystselen viste sig at være genial! Selvom børnene var trætte, sad børnerygsækken på skuldrene uden at rykke sig en centimeter. Barnet havde fokus på at fortsætte og bruge sin energi på udfordringerne på hjemturen. Rygsækken sad fast og modsat mange af de andre børnehavetasker, gled skulderremmen ikke ned fra skuldrene. Barnet skulle ikke bruge sin energi på at hive stropperne op gang på gang. 
  • Det vandtætte stof af gode børnehavetasker sikrer, at tur-madpakken forbliver tør og lækker og indholdet ikke bliver våd. I vores forsøg så en en del tasker der blev våd i siderne, da drikkedunken var utæt uden på tasken i en netlomme. Dette sker ikke ved en god børnehavetaske.
Køb den rigtige børnehaveaske til dit barn. Det kommer an på plads, vandtæthed, polstring, bæresele og den helt rigtige bærekomfort. 
Se vores udvalg af børnerygsække i høj kvalitet her: SkoleABC.dk 


Vi fører det store udvalg af Deuter børnehavetasker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...