fredag den 17. februar 2017

Køb gode linealer

Linealer er ikke til at tænke væk i skolen. I matematik stilles der højre krav til en lineal, både til små børn og store, samt voksne på mellem- og længere videregående uddannelser.

I matematikundervisningen skal børnene tit og ofte medbringe en vinkelmåler 16 cm lineal, gerne gennemsigtig. Linealen skal være gennemsigtig, da børnene skal tegne streger på linjer, under tal, henover former osv. børnene skal kunne se / tyde tallene og formerne igennem linealen, så stregen også bliver lige og præcis dér hvor den skal være.
Man kan nemt komme i konflikt med barnets ønske om et sjovt lineal, men med gode mærkelinealer fra Maped og Werner Dorsch, kan man ikke gå galt i byen.

Køb almindelige linealer på SkoleABC.dk

Derudover er det en god idé for de mindste skolebørn at købe flex linealer der kan bøje og ikke mister formen. Dette sikrer et behageligt brug og at linealen måske kunne gå i stykker i skoletasken. Absolut knæksikker.

Senere i skoleforløbet skal eleverne bruge mere solide linealer der er glidefaste og beholder formen på trods af meget brug og slidtage. En lineal skal være lige og forblive lige. Til mellemtrinet og udskolingen anbefaler vi LINEX linealer, som er lavet af solidt plastik eller aluminium der beholder formen, er skridsikker og nemt at navigere på papiret.

Udskolingen og gymnasiet skal tit og ofte stille støre krav til deres linealer. Om det er et godt sæt med vinkelmåler og tegnetrekanter eller lange, lige linealer der er skridsikre og præcise.
De samme krav stilles på en videregående uddannelse. Når man vælger en tegneuddannelse eller en matematisk uddannelse må man ikke gå ned på udstyr hvad angår præcisionsredskaber. Vi har lange linealer fra LINEX og Maped der sikrer præcist og godt arbejde på uddannelsen.

Se tilbud og køb linealer på: SkoleABC.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...