fredag den 10. marts 2017

Skoletaske til unge CRUMPLER Shuttle Delight

SKOLETASKE til UNGE CRUMPLER Shuttle Deslight

Køb en smart skoletaske til unge og voksne fra CRUMPLER med gennemtænkte egenskaber til iPad, MacBook og iPhone. En moderne taske med alle gængse funktioner man har brug for på farten og i skolen.

Køb den på SKOLEABC.DK : https://skoleabc.dk/rygsaek-skoletaske.html


Skoletaske til unge med plads

Meget plads til dine skolebæger, hæfter, ark og meget mere. Det rummelige indre af tasken giver optimal plads til alt hvad du har brug for i din hverdag - om det er udstyret til LAN parties, lektierne eller til rejsen, så er CRUMPLER Shuttle Delight velegnet til næsten alle formål.

Indbyggede netlommer til oplader, mus og penalhus.

Smarte sidelommer der kan lynes til f.eks. opladere, USB kabler og meget mere.
 De mange lynlås lommer er perfekte til dit udstyr. Du kan nemt få plads til opladere, USB kabler, SD-kort og meget mere.

 Ergonomisk formet rygpanel med polstring

For en komfortabel transport af dine vigtigste og mest værdifulde ting sørger det ergonomisk korrekte rygpanel med MESH-polstring. Selvom rygsækken er lastet med udstyr og skolebøger, mærker du ikke indholdet gennem den komfortable polstring. Ekstra polstring ved hoften, hvor vægten er størst.

Polstrede skulderremme sørger for en god komfort og skåner skuldrene.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...