fredag den 28. april 2017

Skuldertasker CRUMPLER

Skuldertaske Messengerbag CRUMPLER DINKY DI

Skuldertasker Messengerbag fra CRUMPLER

Skuldertasker fra CRUMPLER er kendt for at være de perfekte Macbook tasker. Med plads til 13"-15" bærbar computer, plads til tilbehør, hæfter og bøger og ultra holdbart design i gennemtænkt design og funktionalitet egner messengerbags fra CRUMPLER sig optimalt til den urbane livsstil på farten. En bærbar er ikke sjældent en computer du skal have med dig alle veje. 
DINKY DI sikrer en sikker og praktisk transport af din bærbar computer. CRUMPLER selv markedsfører sig rigtig meget på at være den ultimative taske til Macbook. Der er en grund til, at du kan købe CRUMPLER tilbehør i en Mac Store. 

Se det store udvalg af CRUMPLER skuldertasker / messengerbags på skoleabc.dk


Vi har DINKY DI i 4 forskellige varianter. 



  1. Skuldertaske CRUMPLER grøn
  2. Skuldertaske CRUMPLER blå
  3. Skuldertaske CRUMPLER Honey
  4. Skuldertaske CRUMPLER grå

Skuldertaske MULI og PROPER ROADY

Messengerbag MULI L
Lækker og solid messengerbag MULI messenger L. Gennemtænkt med stropper der let kan justeres og masser af plads. Den slanke taske er perfekt til dig på farten. Du får selvfølgelig fri fragt på leveringen.











Proper Roady Slim

Slank og fin skuldertaske til lidt pladsbehov. Elegant, komfortabel og funktionel kan du købe en lækker skuldertaske til piger. Flot messengerbag til den studerende eller den store skoleelev. Få alt med, spar ikke på funktionaliteten og få et flot design oven i. 

Køb skuldertasken Proper Roady Slim her.


Se flere lækre skuldertasker til damer og herrer:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...