søndag den 4. juni 2017

Køb de nye Zipit penalhus Monster og Camouflage

Zipit penalhus 

Køb et Zipit penalhus nu til billig pris. Vi er billigere end konkurrenterne. Mærke kvalitet.
Zipit penalhuse kommer i holdbart polyester og udmærker sig ved at være gode penalhus med lynlås. Lynlåsen danner munden / formen på dit penalhus og skaber et sjovt og frisk design til børn og unge. 

VARER FRA ZIPIT

Penalhus fra ZIPIT tilføjer farve og glæde til hverdagen. Uanset om skole, universitet eller derhjemme, Zipit penalhuse tiltrækker opmærksomhed og er et farverigt blikfang. Zipit penalhuse er lavet af en enkelt lang lynlås.

Zipit penalhuse gør livet mere farverigt

Zipit penalhus fås i forskellige farvekombinationer, men alle har farverig regnbue-farve design. Farverne på Zipit penalhuse skinner i alle regnbuens farver.

Overbevist af Zipit penalhus i hverdagen


Ud over de flotte farver, overbeviser Zipit penalhus i det daglige brug. Med dimensioner på 23 x 2 x 15 cm rummer Zipit pennalhuse op til 50 stifter eller saks, blyantspidser og markør i Zipits indre. Zipit penalhuse er lavet af 100% polyester til en lang holdbarhed. Zipit penalhus kan komme i vaskemaskinen ved lav temperatur og de er vaskbare.

Zipit penalhus: Alle detaljer i henhold Zipit


Lynlås lomme til op til 50 pins
Materiale: Polyester
Størrelse: 230 x 20 x 150 mm
zip
Farvekombination: Strip, farvenuancer, camouflage
Fås også i en mindre format
Køb dem her: https://rb.gy/bfnmk1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...