søndag den 4. juni 2017

Penalhus med indhold - 2 lag Herlitz



Penalhus til dreng med indhold i blå.
Super smart og praktisk 2 lags penalhus i blå polyester med 2 lynlås. Praktisk størrelse der passer nemt i alle skoletasker.

Indhold komplet med 23 dele - farveblyanter, tusher, viskelæder, blyantspidser og mere. Perfekt til skolestart og gave til dit barn.

Mærke penalhus i høj kvalitet af HerlitzHerlitz er et kvalitetsmærke med meget erfaring indenfor skoletilbehør og kontorartikler.

Køb et flot, elegant og tidsløst penalhus til dreng og pige på skoleabc.dk.




Penalhus med indhold fås også i sort i neutral design. Egnet til både pige og dreng.

Penalhuse i tidsløse, stilrene farver har den fordel, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe et nyt penalhus i ny og næ fordi motivet er blevet forældet og dit barn ikke synes om det gamle motiv. Med de neutrale penalhus fra Herlitz slipper du for at tænke på en udskiftning, da designet tillader større tilfredshed i længere tid.

Penalhus der er velegnet til børn og unge. Fra en alder på 4 - 16 år er dette penalhus perfekt til skolegang med dets indhold og opbygning af rumdeling.

Herlitz penalhus fås i blå, sort og lilla til pigen. Perfekt penalhus til pige der lever op til feminine træk og er en attraktiv tiltrækningsfaktor i klasseværelset.
Køb pige penalhus fra Herlitz med 2 lag, dobbelt penalhus, med indhold og oplev en glad datter som kan have sit penalhus med i skolen og være stolt af det. Rigtig smart og praktisk i hverdagen.

Se flere penalhus med og uden indhold til børn, unge og voksne på: https://skoleabc.dk/vare-kategori/tasker-opbevaring/penalhus/

Find den passende skoletaske på: https://skoleabc.dk/vare-kategori/tasker-opbevaring/skoletasker/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...