fredag den 17. februar 2017

Skoletaske til dreng LEGO Nexo Knight - lille

Køb LEGO skoletaske Nexo Knight til dreng
Lækker skoletaske til børnehaveklasse, 1 klasse og 2 klasse. De moderne og helt nye Nexo Knight fra LEGO er meget populære blandt mindre skolebørn i Danmark. Nexo Knight har taget drengene med storm og nu fås der en sej skoletaske til drenge med Clay the Hero motiv i farverig design. Mest af alle farver stråler blå igennem, men der ses lyn og andre farver, som virker som ekstra highlight ved den flotte skoletaske. 

Køb den her til billig introduktionspris!


LEGO Nexo Knight skoletaske kommer med masser af plads - 23 liter volumen og en let vægt på ca. 860 gr, som belaster ryggen mindst muligt. 
Alle LEGO skoletasker er udstyret med ergonomisk rygpanel der tilpasser sig barnets ryg. 

Ved en skoletaske er det vigtigt, at vægten så vidt som muligt bliver ned mod hofterne - langs rygsøjlen. Den helt rigtige position for en skoletaske er, at den fører vægten langs rygsøjlen ned til hofterne, så skuldrene ikke skal trække vægten frem eller tilbage. Herved belastes barnet mindst muligt og selv tunge genstande kan nemt og komfortabel transporteres i en skoletaske - og endda på en lang skolevej. 

Læs mere om 10 gode råd om køb af skoletaske


Skulderremme der er polstrede virker endnu bedre for barnets bærekomfort.

LEGO opfylder alle sikkerhedskrav og Nexo Knight skoletasken er bestemt ingen undtagelse.

Indvendig kommer tornysteren med stor lomme til tunge bøger og mapper, som er tættest på ryggen. Foroven placeres f.eks. pennalhuset i en mindre netlomme. 
Forlomme er foret med thermo materiale, der holder madpakken kold. Ligesom en lille køletaske. 
På siden er der en netlomme til f.eks. drikkedunk.

Inkl. gymnastikpose der kan klikkes fast på tasken. Gymnastikposen kan bruges som turtaske og strammes behageligt på ryggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...