torsdag den 19. januar 2017

Chameleon tuscher 52 stor sæt til malebøger


Chameleon tuscher til malebøger

Vi har fået fingrene i det største sæt af Chameleon tuscher på SKOLEABC.DK

Sættet består af hele 52 tuscher der kan farvelægge og udfylde i forskellige farvemætninger. Derved er tuscherne velegnet til malebøger og den helt store fan af at tegne flotte tegninger med 3D skyggeeffekt, brushes og mange andre effekter. Sensationelt sæt med et væld af muligheder. 
Læs også: 

Chameleon tuscher er alkoholtuscher der blandes op med en speciel væske. Ved at tuscherne blandes op, vil de tegne meget gennemsigtigt og starten og jo hårdere du trykker (eller jo mere du tegner), jo mere vil væsken forsvinde og den tydelige blæk kommer frem. 
Her får du mulighed for at give din tegning et særligt præg ved at kunne tegne trinløse overgange i forskellige farvenuancer. 
Vi har selv prøvet at tegne med Chameleon tusser og det er virkelig pengene værd. Dyre tuscher, men en absolut anbefaling for den der tager tegning seriøs. 

Køb Chameleon tuscher her - stort sæt

Voksenmalebøger er blevet meget propulære på det sidste. Malebøger til voksne har den positive effekt, at de virker afstressende - modvirker stress i hverdagen. Mange bruger malebøger til voksne og har stor succes med virkningen. Tit og ofte kan man nøjes med faber castell farveblyanter eller andre farveblyanter. f.eks. fra STAEDTLER eller andet - og man opnår flotte og tilfredsstillende resultater. 

Så er der dog lige dem der vil gøre det helt perfekt og elsker at skabe fuldendte mesterværker. Vi kan herfra kun anbefale at prøve de populære Chameleon tuscher fra SKOLEABC.DK. 

Hvis man er ude på at farvelægge med billige farveblyanter, kan vi anbefale Johanna Basfords kollektionen fra STAEDTLER. Hun har lagt navn til den egen udviklede serie af gode farveblyanter, der er skabt til malebøger til voksne.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...