fredag den 27. januar 2017

Sød pige skoletaske SCOUT



Skoletaske til piger fra SCOUT - anmeldelse

Vi anmelder denne SCOUT skoletaske til piger.
Til at starte med må det siges, at SCOUT er et mega kendt mærke i Tyskland. Danmark har aldrig rigtig accepteret mærket - nok fordi Jeva, LEGO og andre mærker var mere populære - og sådan er det vel bare fortsat. 


Men ikke desto mindre er SCOUT et mærke der står for uhyre høj kvalitet, sikkerhed, gennemtænkt design og god brugbarhed.

Når man har skoletasken Pink Butterfly i hånden er det påfaldende, at den er så solid og stærk. Skallen er forklædt med slidstærk og vandtæt nylon, men er uhyre fast og virker til at beskytte indholdet optimalt. 

Låget består af én klap. Den gør det muligt for barnet at tilgå bøger, penalhus og alle sine redskaber med et tag uden at skulle rode i skoletasken. Det smarte lås-system kan betjenes med 1 hånd og kan åbnes og lukkes selvom man har alle hænder fyldt. Kan betjenes af helt små børn.

Tasken rummer rigtig meget og har indvendig en masse lommer og net hvor man f.eks. kan have penge til skodeboden, kontaktbog, buskort og meget andet. 

Rygpanelet er solidt og ergonomisk formet og polstret. Rygpanelet sidder perfekt på barnets ryg og sikrer ryggen optimalt ved den perfekte pasform. Skulderemme er polstret til en optimal bærekomfort.

SCOUT skoletasker er mere sikker en JEVA og LEGO tilsammen.


Farven er selvfølgelig pink og lyserød. Selvom DIN forskningen ikke helt har godkendt lyserød som pangfarve, kan man ikke komme uden om, at lyserødt tøj er noget mere synligt for billister end andre ikke-pangfarver. Derudover har SCOUT skoletasker enormt mange reflekser. Hele 20% af skoletaskens overflade består af lys-reflekterende materiale. 
SCOUT har formået at indtænke lysreflekterende materialer i deres design og det lykkes for dem at skabe store flader reflekser uden at se fjollet ud. Tværtimod falder reflekserne fint ind i designet. Selv syningerne er syet med reflekterende sytråd og gør, at billister kan spotte skoletasken, og dermed barnet, meget mere end ved konventionelle skoletasker. 

SCOUT er lidt dyrere i indkøbsprisen, men man vil ikke fortryde sit køb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...