fredag den 20. januar 2017

Rygsæk skoletaske CRUMPLER XL

CRUMPLER skoletaske rygsæk XL laerershoppen.dk

Stor rygsæk XL i sort eller i rød fra CRUMPLER

Proper Roady Backpack XL er en stor computertaske med masser af plads.
CRUMPLER rygsække er desværre udsolgt på laerershoppen.dk. Vi anbefaler at læse mere på https://www.crumpler.eu 
Solidt materiale, vandtætte syninger og god kvalitet. Rygsæk skoletaske du vil ekse, når du er meget på farten, du skal tage toget ind til skolen eller endda er på cykel. 

Køb rygsæk skoletasker !
Billige rygsække til unge kan du få på SKOLEABC.DK og her er den store skoletaske rygsæk Proper Roady XL på lager. Vi har testet den og er fuldt overbevist om, at denne rygsæk gør sig fortjent til titlen arbejdhest indenfor skoletasker til unge.
Robust rygsæk med plads til bøger, bærbar og andre materialer. Proper Roady er en sej rygsæk til voksne. Velegnet som skoletaske til unge og voksne. Tag penalhus, bærbar og en masse grej med. Den ergonomiske pasform og de gennemtænkte stropper der er lavet til professionelle cykelbude, fordeler vægten optimalt ned til din hofte, så din ryg bliver belastet mindst muligt. Proper Roady XL er en stor skoletaske for den helt kække, aktiveunge, studerende og voksne. 
Køb denne skoletaske rygsæk, når du skal have meget med på cyklen, i toget eller bare på farten. Rummelig og velegnet til både damer og herrer.
Smart håndtag, så du selv bestemmer, om du vil bære tasken på ryggen eller tage den i hånden. Masser af plads til en 17" bærbar (med eller uden sleeve) og bøger e.l.
Læs flere anmeldelser på skoletasker, rygsække og pædagogiske artikler på http://smieh.dk

Skolerygsæk CRUMPLER Poper Roady XL stor rygsæk skoletaske i RØD

Køb den røde udgave her: Desværre udsolgt.

Passer:

15.6" - 17" Bærbar (17" Macbook Pro) i en sleeve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Genopretning af Dansk Natur - Støt vild natur i dag

Genopretning af Dansk Vild Natur: Danmarks Natur i Frontlinjen Danmark er kendt for sine smukke landskaber og kystlinjer, men i løbet af årt...